Ofte stilte spørsmål

Hva er Sommerskatten 2021?


Sommerskatten er en spennende skattejakt for voksne! Ved å reise rundt i Drammen og løse gåter, vil man bli tatt med på en reise til både kjente og ukjente steder av kulturell eller historisk betydning i jakten på hele 30 000 kr. Sommerskatten har som hensikt å være en morsomt opplevelse under en ellers kjedelig sommer med begrensninger mtp korona. Å delta på Sommerskatten er som å ta på seg hatten til India Jones og kaste seg ut på en kulturell reise full av krevende mysterier og gåter.
Når er Sommerskatten 2021?


Sommerskatten avholdes den 12.juni.2021. Startskuddet går kl 09:00, og arrangementet avsluttes samme dag.
Hvordan melder jeg meg på?


Så gøy at du vil være med! For å melde deg på går du til fanen hvor det står "KJØP BILLETTER HER" evt. trykk her. Når du har bestilt og betalt vil du få bekreftelse og videre informasjon på mail.
Hva kan man vinne?


Skattejakt som det er, hører det med en skikkelig skatt, og det blir det: Hovedpremien er på hele 30 000 kr! Det vil også bli delt ut trøstepremier. 1.plass: 30 000 kr 2.plass: 10 000 kr 3.plass: 5 000 kr 4.plass: 2 500 kr 5.plass: 2 500 kr 6.-10.plass: Hotellovernatting Vi trekker også fine trøstepremier tilfeldig blant alle som har kjøpt billetter, uavhegig om de kommer i mål eller ikke!
Hvor lang tid tar skattejakten?


Sommerskatten starter 09:00 og det er opp til hvett enkelt lag hvor raskt de gjennomfører skattejakten. Det er derimot vikitg å merke seg at Sommerskatten avsluttes for alle, uansett hvor langt man har kommet, senest kl 20:00.
Skattejakten har allerede begynt, kan jeg fortsatt melde meg på?


Ja, det kan du! Skattejakten avsluttes ikke før kl 20:00. Trøstepremier deles tilfeldig uavhengig av plassering, så alle har en mulighet til å vinne noe!
Er skattejakten barnevennelig? (Vanskelighetsgrad)


Skattejakten er åpen for alle, men vanskelighetsgraden er høy og beregnet for voksne. Det vil være mulig å ha med barn på skattejakten, men det kan ikke forventes at barn vil klare å løse oppgavene uten hjelp fra en voksen. Vanskelighetsgrad: Høy. Om du ønsker å ha med barn, kan et tips være å la de holde telefonen, gå foran eller svare på enklere spørsmål som kan lede frem til det endelige svaret.
Hva koster det å delta?


Det koster 399 kr per lag å delta på skattejakten. Frem til 12.05.2020 vil det være mulig å kjøpe earlybird-billetter til kr 299 per lag. Som en tilleggstjeneste kan man også kjøpe til hint til oppgavene. Denne tjensten koster 39 kr per hint. OBS: Det er fullt mulig å løse skattejakten uten tilleggshint. Store grupper kan få rabatt, ta kontakt her.
Hvor foregår Sommerskatten?


Skattejakten foregår i Drammen by. Avstandene er ikke så store at man må ha bil. Vi oppfordrer alle til å gå!
Må jeg ha bil for å delta?


Nei, det trengs ikke bil for å delta. Vi oppfordrer alle til å gå.
Hvor mange premier deles ut?


Det deles ut én hovedpremie. I tillegg vil det bli gitt ut trøstepremier, vi oppfordrer derfor alle til å holde seg oppdatert på våre sosiale medier. Gå til facebooksiden her: Trykk her
Hvem kan delta og hvor mange kan være på lag?


Det er et åpent arrangement, så alle kan delta. Det er lov å være opptil fem personer på ett lag. Premier deles ut per lag.
Informasjon Korona


Sommerskatten 2021 har lav smitterisiko og følger smittevernsreglene som er gjeldende. Vi oppfordrer ikke folk til å samles i store grupper (med en grense på maks fem per lag) og alt foregår utendørs. Vi oppfordrer alle til å respektere og holde seg oppdatert på myndighetenes smittevernstiltak. Hold avstand, hold deg hjemme om syk og vask hendene ofte. Skulle det mot formodning bli ulovelig med alle typer event pga korona, eller at Sommerskatten blir avlyst av andre grunner, gir vi selvsagt full refusjon til våre kunder.
Jeg står fast på en oppgave - hva gjør jeg?


Så leit at du står fast! Om du ikke forstår en oppgave eller ikke kommer videre, anbefaler vi dere å benytte tilleggstjenesten "Oppgavens hint". Mer informasjon kommer!
"Jeg ønsker å bestille et event. Er dette mulig?"


Ja! Vi i Millennial Consulting tilbyr også private event. Enten det er i anledning en familiesammenkomst eller en teambuilding-aktivitet for din bedrift, så kan vi hjelpe dere. Vi arrangerer eventer i mange former, og har tidligere erfaring fra både inn- og utland. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale! Ta kontakt på mail: millennial.consulting.contact@gmail.com
Sommergave Bedrift


Sommerskatten er en utmerket gave til dine ansatte i Drammen. Ta kontakt på mail for mer informasjon. kontakt@sommerskatten.com
Jeg trenger hjelp i forkant av arrangementet.


Om du trenger hjelp med nettsiden, betaling eller bestilling oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss via mail: kontakt@sommerskatten.com. Den offisielle facebooksiden kommer du til ved å trykke her. Den ofisielle instagrammen kommer du til ved å trykke her.
Hvordan fungerer Sommerskatten?


Etter registrert billettkjøp vil du få en bekreftelse med informasjon på mail. Den første oppgaven deles kl 09:00 Mer informasjon kommmer.
Hva om Sommerskatten blir avlyst?


Skulle det mot formodning bli ulovelig med alle typer event pga korona, eller at Sommerskatten blir avlyst av andre grunner, gir vi selvsagt full refusjon til våre kunder.