top of page
Søk

På utkikk etter din drømmebolig?

Oppdatert: 17. jun. 2021

Ser du etter det perfekte stedet å bo i fantastiske Drammen? Ønsker du nærhet til byen og samtidig landlige omgivelser? Da burde du se nærmere på boligprosjektet Hvitveisbakken i Mjøndalen.

I Hvitveisbakken finner du romslige og smarte boliger for de fleste livssituasjoner. Her finnes det nemlig både romslige eneboliger og smarte leiligheter. Med rolige omgivelser og gode skoler i nærområdet, er Hvitveisbakken et spesielt godt alternativ for par som ønsker å etablere seg og familier med (små)barn! Det finnes en barnehage rett i nærheten, og barneskolen er kun en kort gåtur unna.

Hvitveisbakken byr på det beste av to verdener; grønne, rolige omgivelser og byens mangfold.

Livet i Hvitveisbakken tilbyr lange turer i grønne skoger, morsomme badeturer til Hagatjern og fredfulle skiturer til MIF-hytta. Fra din bolig kan du spasere ned til Mjøndalen sentrum, hvor det finnes et stort utvalg av butikker, restauranter og sentrumsfasiliteter. Og skulle du ønske et enda større utvalg, så tar toget deg til Drammen på 10 minutter og Oslo på litt over 40 minutter.


Boligformer:

Bak dette populære prosjektet er det Obos Block Watne som står, og de tilbyr både eneboliger og leiligheter.


Eneboliger:

Hvitveisbakken består av fem romslige familieboliger. Disse boligene har to plan, fire soverom, to stuer, samt åpen stue- og kjøkkenløsningen. Boligene har moderne løsninger, godt med plass og en fantastisk utsikt! Selv om boligene ikke er bygget enda er det fremdeles fullt mulig å få en visning over tomten.


Leiligheter:

Hvitveisbakkens luftige leiligheter har gode planløsninger og et bruksareal på 63 til 79 kvadratmeter. Med åpen stue- og kjøkkenløsninger, solfylt verandaer og gode oppbevaringsmuligheter er disse leilighetene et godt valg! Leilighetene er allerede bygget og du kan derfor se på deres visningsleilighet allerede nå!


Ønsker du en visning av tomt eller leilighet? Da kan du kontakte prosjektselger Espen Oland på telefon: 913 46 140!


Les mer om byggeprosjektet her!

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page