top of page
Søk

Overnattingstilbud hos Comfort Hotel

Vil du bo nærme startskuddet for Sommerskatten 2022, eller rett og slett gjøre opplevelsen til en langhelg? Da anbefaler vi en overnatting ellet to på Comfort Hotel Union Brygge!


I samarbeid med Comfort Hotel Union Brygge gir vi alle Sommerskattens fans rabatt på overnatting helgen 10-12 juni. Hotellet ligger midt i nye Drammen og har nærhet til mange spennende aktiviteter! I området rundt hotellet finner du et et mylder av restauranter, barer, shopping og velvære.Priser: 990 kr/ 1090 kr for enkeltrom/dobbeltrom per natt, frokost inkludert.

Oppgi rabattkode: skatten2022Dette tilbudet gjelder alle, selv om du kommer fra Drammen. Det er spennende å være turist i egen byen! Comfort Hotel Union Brygge tilbyr også spennende tilbud for å toppe langhelgen. Det er minst tre grunner for å bo på hotellet!


1. Det handler om følelsen

Hotellet har 140 moderne rom med en fargesterk innredning, og fire suiter med ulike rocketemaer. Bekvemmelighet er mer enn møbler med bra komfort - det handler om å kjenne seg hjemme! Få den rette følelsen i en suite inspirert av enten Las Vegas, The Beatles eller Flower Power.


2. Egen bar og restaurant

Småsulten eller keen på noe godt å drikke? Kom til Barceptionen og prat med hyggelige ansatte. Her finnes flere enkle retter å velge mellom. Restauranten serverer lunsj og middag på forhåndsbestilling. Selvsagt inngår frokostbuffé med et godt økologisk utvalg når du bor hos Comfort Hotel Union Brygge.


3. Flott treningsrom

Glem ikke treningsklærne når du kommer til Drammen! Comfort Hotel Union Brygges treningsrom har flere treningsmaskiner, løpebånd og boksesekk. Selvsagt er det åpent døgnet rundt, du kan trene akkurat når du vil. Det finnes i tillegg flere fine turstier i nærområdet, om du er glad i frisk luft.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page