top of page
Søk

Intervju med vinnerne i 2021!

Sommerskatten 2021 var en stor suksess, og for noen ble det ekstra stas! Det ble delte ut premier til hele 10 heldige vinnere, som alle kjempet hardt for seieren! I dette intervjuet har vi snakket med vinnerne av 1., 2. og 3.plass om hvordan de syntes opplegget var - og ikke minst: hva brukte de premien på?


I år deler vi ut dobbelt så mange premier som i 2021 - så sikre deg billetter til Sommerskatten i dag! Premier for over 85 000 kr deles ut den 12.06.22.

Les om fjorårets vinnere under!Vinnerne av 1.plass: Familien Viko!

Premie: 30 000 kr

Da vi plutselig var i mål, og ingen andre var der, blei vi veldig overraska!
1.plass: Fire søsken og en mor er oppskriften på suksess! Smilet var bredt da hovedpremien på 30 000 kr ble overrakt!

- Hvordan syntes dere opplegget var?

Vi hadde det kjempegøy! Det var et veldig bra opplegg, allerede i dagene og ukene før sommerskatten fikk vi bryne oss på oppgaver og varme opp. Det var mange forskjellige oppgaver, og veldig gøy å oppleve nye steder i byen på jakt etter nye oppgaver. Jeg tror vi alle var overraska over at det gikk så fort, og synes det var stas med t-skjorter og premieutdeling. Det her er en morsom aktivitet å gjøre sammen som familie eller vennegjengen, eller kanskje som en del av et utdrikningslag? Anbefales virkelig!

- Hvordan det var å vinne?

Overraskende! Haha, vi hadde pakka syklene med proviant og drikke, og var forberedt på å bruke noen timer. da vi plutselig var i mål, og ingen andre var der, blei vi veldig overraska! Det blei mye latter og gøy, og stemninga mellom de forskjellige laga var god.

- Hva brukte dere premien på?

Vi har fordelt premien på flere ting. Først var tanken å gjøre noe gøy med hele storfamilien. Men vi er en stor familie med stabile jobber og inntekt, og vi så heller til andre tiltak for barn som trenger det lille løftet en pengegave kan gi. Valget falt på "god jul, lille venn", et herlig gjeng som ordner julegave til barn som ellers ikke ville fått noe. Det er en veldig god følelse å ha tilgang på midler som kan komme andre til gode, vi er veldig fornøyd med hvordan premien for sommerskatten 2021 ble brukt!

- Noe du vil si til de som er usikre på om de skal være med i år?

Bare bli med! Det er så gøy! Det er gøy å få bevege kroppen og hjernen og løse oppgaver sammen.

Vinnerne av 2.plass: Tre søstre + en kjæreste, alle i starten av 20-årene.

Premie: 10 000 kr

Før vi starta sa vi til hverandre på tull at hvis vi vant, så skulle vi bruke pengene på å hoppe i fallskjerm!
Søstrene sa på tull at om de vinner blir det fallskjerm! Så vant de 10 000 kr!

- Hvordan syntes dere opplegget var?

Vi synets opplegget var gøy, originalt og engasjerende! Vi fikk prøvd oss på mange ulike oppgaver som krevde alt fra mattekunnskaper og kodeløsning, til å finne relevant informasjon på Google som kunne hjelpe oss videre.

- Hvordan det var å vinne?

Vi ante ikke hvordan vi lå an i forhold til de andre, så vi ble overraska når vi kom i mål og fikk beskjed om at vi kom på 2. plass. Det var utrolig gøy å ende opp med det og få være med på premieutdelingen seinere.

- Hva brukte dere premien på?

Før vi starta sa vi til hverandre på tull at hvis vi vant, så skulle vi bruke pengene på å hoppe i fallskjerm. Vi har ikke fått tatt det fallskjermhoppet vårt enda, men håper å få gjort det til sommeren!

- Noe du vil si til de som er usikre på om de skal være med i år?

Vi vil anbefale folk å bli med! Sommerskatten var først og fremst en utrolig morsom aktivitet der man fikk gjort noe actionfylt og spennende med familien. Som en bonus lærte vi også mye om Drammen og byens historie.Vinnerne av 3.plass: Familien Næss!

Premie: 5 000 kr

Ha det gøy, bli kjent med byen din og kom deg ut!

3.plass: Familielaget hadde også med en 9-åring på laget! "Hun løste mange oppgaver!"

- Hvordan syntes dere opplegget var?

Vi har vært gira helt siden i fjor og kan ikke vente med å bli med igjen! Det var en super fin dag for hele familien, selv barna som var med koste seg!

- Hvordan det var å vinne?

Vi er konkurransemennesker, som elsker å konkurrere! Så da vi fikk vite at vi kom på 3.plass ble vi kjempefornøyde! Vi hadde ikke fått med oss at det gikk på tid så det var vell konkurranseinstinktet som fikk oss i mål!

- Hva brukte dere premien på?

Vi var jo et familielag, så vi inviterte med hele storfamilien ut å spiste på Jonas B før vi dro til Torggata Camping og spilt minigolf!

- Noe du vil si til de som er usikre på om de skal være med i år?

Dere må være med fordi det bare er kjempe gøy! Man koste seg ute og lærte så mye vi ikke visste fra før av! Ha det gøy, bli kjent med byen din og kom deg ut!


-

151 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page