top of page
Søk

Gulskogen Senteret er åpent!

Oppdatert: 7. mai 2021

- her finner du alt til sommerens aktiviteter!

 
Gulskogen Senteret åpnet sine dører den 26.april - så nå kan du endelig shoppe på byens beste kjøpesenter igjen!

Vinteren har vært lang, men nå som mai måned er her kan man virkelig kjenne på kroppen at sol, varme og kilovis med sommeris nærmer seg. I takt med økte temperaturer øker også aktivitetsnivået hos befolkningen - og det er kanskje fint etter et litt stillesittende år så langt! Hjemmesommeren 2021 er en dermed en fantastisk mulighet til å komme seg i aktivitet. For det er som de sier: Norge ble ikke skapt for å sitte på rumpa, og vi vet at Sommerskattens fans er helt enige!


I samarbeid med Gulskogen Senteret ønsker vi i Sommerskatten å hjelpe deg med forslag til aktiviteter. I denne artikkelen kommer vi derfor med gode ideer til sporty moro som du kan finne på i sommer – og alt du behøver av utstyr finner du selvsagt på Gulskogen Senteret!Aktivitet 1: Delta på Sommerskatten!

Utstyr: Gode joggesko og en sekk med en smakfull nistepakke.

Butikk: Tri Sport, Eurosko og Meny


Aktivitet 2: Krig mot hverandre i en ekte vannpistolkrig!

Utstyr: Vannpistoler, fargerikt badetøy og myke håndklær.

Butikk: Teknikk Magasinet, H&M og Princess


Aktivitet 3: En natt under åpen himmel! (På verandaen eller i skogen)

Utstyr: En lett sovepose og myggspray

Butikk: XXL


Aktivitet 4: Inviter på middagsselskap og dans i hagen

Utstyr: Sommerens fineste servise, samt noe godt i glasset og i magen.

Butikk: Tilbords, Gulating ølutsalg og Amundsen Spesial.Gulskogen Senteret har et mylder av butikker hvor du finner alt du trenger til sport og fritid for hele familien. Ta turen innom butikker som: Intersport, XXL, Tri-sport, Skogstad, Norrøna, Allsport for å finne mer inspirasjon til hva du kan finne på i sommer!


Gulskogen holder åpent mellom 10.00 og 21.00 på hverdager og mellom 09.00 og 19.00 på lørdager.Trygg handel på Gulskogen Senteret:

Gulskogens høyeste prioritet har alltid vært, og er fortsatt, tryggheten og sikkerheten på deres kjøpesenter. De har innført flere ulike tiltak for å sikre at deres kunder og ansatte er trygge. Les mer om dette her.Hva venter du på? Sommerens aktiviteter starter på Gulskogen!


31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page