top of page
Søk

Disse jentene vil gjøre hjemmesommeren litt bedre!

Oppdatert: 19. mai 2021

Vet du ikke hva du skal finne på i Drammen i sommer? Det vil disse jentene gjøre noe med.

Foto: Ole Edvin Tangen. Fra venstre: Ina Helen Danielsen, Anne Merethe Hyttedalen.


Sommeren i år ser ut til å bli enda en "hjemmesommer" for innbyggerne i Drammen. Men det å være i Drammen i ferien trenger ikke å være kjedelig. Det vil venninne fra Konnerud sørge for. "Det er deilig å kunne planlegge noe som man vet ikke blir avlyst, og som ikke utgjør en smitterisiko!" smiler Ina Helen Danielsen når hun snakker om arrangementet hun og venninnen Anne Merethe Hyttedalen skal arrangere i sommer.

Det er deilig å kunne planlegge noe som man vet ikke blir avlyst, og som ikke utgjør en smitterisiko!


Hva fikk dere til å komme på denne ideen?


"Det hele begynte med at vi ønsket å finne på noe morsomt for alle de som var hjemme i sommerferien i fjor", sier Hyttedalen. "Vi ville arrangere noe som ikke utgjorde en smitterisiko, og som fikk folk litt ut av sofaen!".


"Derfor arrangerte vi Sommerskatten 2020 i fjor, da var det en skattejakt som strakk seg helt fra Eidsvoll til Lauvlia. I år har vi valgt å legge det lokalt til Drammen", sier Danielsen. "Da tar det ikke like lang tid, og man kan være med uten bil!"


Sommerskatten 2021 - 11 timer med skattejakt


Sommerskatten et arrangement som holdes i Drammen den 12. juni 2021. Det er en skattejakt som tar en på kryss og tvers i byen, mens man løser gåter og oppgaver som handler om kultur og historie i byen. Startskuddet går kl 09:00 og avsluttes kl 20:00.

Det er ikke sikkert at man bruker hele 11 timer, smiler Hyttedalen, men vi ønsker å sette en felles slutt så folk ikke står fast til langt på natta!


"Det jeg liker best med sommerskatten, er at man både lærer mye og opplever så mange fine steder man ellers bare rusher forbi i hverdagen!" sier Danielsen. Venninnen nikker, "Ja, Drammen har en utrolig rik kulturarv og det at vi kan være med å formidle den på en litt annerledes måte syns vi er veldig stas!"


Premie på 30 000 kr


Vi er veldig glad i konkurranser og syns det er utrolig flott å kunne dele ut litt premier til vinnerne! Det vil i år bli gitt 30 000 kr til førsteplass og flere trøstepremier. Vi ønsker å rette en stor takk til våre sponsorer som har gjort dette mulig.78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page