top of page
Søk

Sommerskatten 2023!

Oppdatert: 3. jul.

Hei alle skattejegere! Sommerskatten kommer tilbake i 2023 - men denne gangen i et enklere og annerledes format. Les mer om de viktige endringene i denne artikkelen.


På grunn av begrenset kapasitet i arrangementskomiteen blir årets versjon av Sommerskatten annerledes. Vi har derfor valgt å kalle årets arrangement for Sommerskatten Mini. Denne versjonen av Sommerskatten byr selvsagt fremdeles på masse moro for Drammensere - i tillegg er det helt gratis å være med. Så sett deg inn i detaljene under og meld på så mange lag du ønsker.


Hva er Sommerskatten Mini?

Sommerskatten Mini er en spennende og lærerik oppgaverunde i Drammen sentrum hvor deltakerne må gjennom en rekke hjernetrimmende oppgaver som setter deres historiekunnskap, kreativitet og samarbeidsevner på prøve. Oppgaverunden vil være en kortere og noe enklere versjon av Sommerskatten som gjennomføres helt selvstyrt av deltakerene - akkurat når dere ønsker i perioden 5. aug - 26. aug 2023.


Den 5. august vil alle deltakere få tilsendt en mail med en link til oppgaverunden. Deretter kan Sommerskatten Mini startes og gjennomføres akkurat når det passer for dere - helt frem til og med 26. august. Ettersom runden er noe kortere og har en enkel/medium vanskelighetgrad, egner den seg veldig godt for familier med større barn! En perfekt sommeraktivitet å ta med venner eller storfamilien på.


På grunn av vesentlige endringer, og takket være våre sponsorer, vil Sommerskatten Mini være helt GRATIS å være med på! Så her er det bare å hive seg på.


Dato: når du vil i perioden mellom 5. august til 26 august 2023

Varighet: 1-2 timer

Vanskelighetsgrad: enkel/medium

Sted: Drammen sentrum


Kan vi vinne noe?

Den 27. august trekker vi 10 heldige vinnerlag vil motta 10 flakslodd hver i posten. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som gjennomfører Sommerskatten Mini innenfor perioden.


Hva om jeg allerede har kjøpt billett?

Alle som har kjøpt billett får tilsendt en mail om endret arrangement og tilbud om refusjon i uke 27. Alle skal selvsagt få mulighet til å delta helt gratis! Ønsker man likevel å støtte arrangementet og øke sannsynligheten for at Sommerskatten kommer tilbake for fullt i 2024, kan man også velge å ikke be om refusjon og anse det som et bidrag til arrangementet.


Savner du Sommerskatten stemningen?

Er du redd for at du kommer til å savne stemningen av å se hvilke lag man konkurrerer mot og virkelig krige om å være best til å løse utfordrende oppgaver? Det skjønner vi godt - for det er litt av en stemning! Heldigvis er det mulig å oppleve denne stemningen på en annen måte. Du kan booke BrainRace som teambuilding for din bedrift. Les mer om BrainRace her.
58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page