top of page
Søk

5 gode grunner til å bli med på Sommerskatten

Har du allerede planer for neste søndag? Nei? Da har vi et forslag til deg: Delta på Sommerskatten! Men hvorfor delta? Vi tror det er minst fem grunner til å være med på Sommerskatten!

 

1. Vær sosial med Sommerskatten


I følge yr.no skinner sola på søndag og sommeren har kommet til Drammen. Hva kan du gjøre ute med dine kjære? Hva med en BrainRace gjennom byen der du og dine venner, kolleger eller slektninger konkurrerer sammen som et lag mot andre lag? På denne måten styrker du lagånden, jobber kreativt sammen og lærer noe om deg selv.

 

2. Vær aktiv med Sommerskatten


Sommerskatten utfordrer din egen hjerne med en rekke krevende oppgaver. Hvis du er klar for en tøffere utfordring, kan du melde deg på "In it to WIN"-klassen. Denne runden handler om fart, både mentalt og fysisk. Denne runden er lengre og har høyere vansklighetsgrad. Hvis du ikke ønsker å være så veldig fysisk aktiv, er det gruppen «In it to CHILL» som gjelder for deg.

 

3. Lær om Drammens historie


Hvilke kjente personer fra historien kommer fra Drammen? Hva er historien til byen? I Sommerskatten løser du gåter knyttet til historiske hendelser og personer. Historietimer på stedet. På denne måten får du vite mer om byen du reiser gjennom hver dag.

 

4. Vinn premier på Sommerskatten


Vi deler ut premier for over 85 000 kr - og nytt for i år er at vi kjører to ulike klasser; en som går på tid, og en for de som ønsker en roligere runde. Her deles også premiene ut forskjellig, i den første klassen “In it to WIN” deles premiene ut på tid, mens i klassen “In it to CHILL” trekkes premiene tilfeldig blant alle som har fullført.


 

5. Være der på årets BrainRace


Sommerskatten er et spennende, originalt og engasjerende arrangement. Blandingen av lagånd, BrainRace og historie lover en uforglemmelig opplevelse i byen din. Ha det kjempegøy!34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page