top of page
Søk

3 ting du bør vite om Sommerskatten 2022!
Hva er Sommerskatten 2022?
Sommerskatten er et BrainRace, rett og slett et avansert rebusløp, i Drammen sentrum den 12.juni 2022. Deltakerne må gjennom en spennende runde med hjernetvistende oppgaver som virkelig setter historiekunnskap, kreativitet og samarbeidsevnene på prøve. Dette er det nærmeste man kommer å være med på "National Treasure" i Drammen. Spenningen ligger i å utforske lenge glemt historie, skjult rett under nesen vår, gjemt i arkitektur og gjenstander rundt om i byen. Alle hjelpemidler er tillatt – legg ut på en reise fylt med eventyr! ​ Vi deler ut premier for over 85 000 kr - og nytt for i år er at vi kjører to ulike klasser; en som går på tid, og en for de som ønsker en roligere runde. Her deles også premiene ut forskjellig, i den første klassen “In it to WIN” deles premiene ut på tid, mens i klassen “In it to CHILL” trekkes premiene tilfeldig blant alle som har fullført.

Gjelder prisen for billett per pers eller per lag?
Prisen gjelder for ett lag! Ett lag kan bestå av opptil 5 personer. Dvs: - er du 1 person som skal delta kjøper du 1 billett. - er dere 2 personer som skal delta kjøper dere 1 billett. - er dere 5 personer som skal delta kjøper dere 1 billett. - er dere 6 personer som skal delta kjøper dere 2 billetter. Osv.... Husk: Om man deltar som lag deler man også premien som lag. Vi trekker også tilfeldige vinnere blant alle som har billett, så jo flere billetter du har jo større sjanse har du til å vinne disse.

Hvordan fungerer Sommerskatten?
Etter registrert billettkjøp vil du få en bekreftelse med informasjon på mail. Lenken til oppgavene sendes ut dagen før arrangementet til den e-posten som ble registrert ved billettkjøp. Denne lenken fører dere til oppgavene og vil ikke aktiveres før kl. 11:00 den 12.06.22. Vi anbefaler å åpne lenken i et eget vindu. Når dere har løst alle oppgavene vil dere få beskjed om dette. Følg med på sosiale medier under dagen for å se hvordan dere ligger an! (Vi poster de 10 første som kommer i mål med tid). Følg oss på instagram:
@sommerskatten2022 Om du vil se enda bedre hvordan Sommerskatten fungerer, sjekk ut vår eksempeloppgave her! Vi vil også kjøre jevnlige livestreams på vår instagram, hvor vi svarer på spørsmål.


52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page