top of page
Søk

5 ting å gjøre på Østlandet i Sommer!

Oppdatert: 6. apr. 2021

Er du på leting etter inspirasjon til hva du kan finne på denne sommeren til tross for korona? Da har du kommet helt rett! Vi har nemlig samlet våre 5 beste forslag til attraksjoner og aktiviteter på Østlandet.


1. Delta på Sommerskatten 2021


Har du alltid hatt lyst til å være med på en ekte skattejakt? Gir National Treasure filmene deg et sug etter eventyr? Da er Sommerskatten perfekt for deg! Den 12. juni arrangeres en spennende skattejakt i Drammen og du kan være med på jakten etter 30 000 kr! Les mer om sommerskatten her og kjøp billetter her.


2. Nyt Kistefos-Museet

Kistefos-Museet er en kunst og skulpturpark som ligger vakkert plasser i Jevnaker. Selv kaller de seg for en kulturdestinasjon med en twist, en referanse som spiller på parkens merkverdige hovedbygg kalt "The Twist". De vakre omgivelsene gjør destinasjonen til en perfekt sommerdestinasjon for estetiske gleder og frisk luft. Vi anbefaler å ta med piknikkurv og teppe om du vil nyte dagen optimalt.


3. Besøk Eidsvoll 1814

Ta turen til Eidsvoll for å lære deg mer om en viktig del av Norges historie. På Eidsvoll 1814 finnes det fantastisk flinke guider som virkelig gjør besøket mer verdifullt. Ta deg en spasertur rundt i det flotte landskapet og nyt den ærverdige stemningen.


4. Rafting på Trysil

Er du av typen som søker mer adrenalin i livet - da kan rafting være noe for deg. Ta med deg venner og familie på denne brusende aktiviteten og kjenn at du er levende. Trysil er dessuten et fantastisk område på flere måter for de som liker å være utendørs. Hva med å teste Trysils sykkelpark eller katring på Høyt og Lavt?


5. Bad i Jettegryter

Utenfor Vrådal finnes det vanvittig kule bergformasjoner som utgjør et naturskapt badeparadis. I sommer er veien frem til Jettegrytene stengt, men tar du med deg sykkel eller tar turen til fots, kan du fremdeles opplevde dette spesielle stedet!


Nå håper vi du er inspirert til å planlegge sommerens aktiviteter på Østlandet - lykke til!44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page