top of page

INFORMASJON 

Vil du prøve?

Sommerskatten 2023

Sommerskatten er et BrainRace - en oppgaverunde i Drammen hvor deltakerne gjennomfører hjernetvistende oppgaver som setter historiekunnskap, kreativitet og samarbeidsevnene på prøve. Dette er det nærmeste man kommer å være med på "National Treasure" i Drammen.

 

Sommerskatten er en publikumssuksess som har blitt arrangert årlig siden 2020!

Endringer for 2023

Sommerskatten 2023 er over for i år! 

I år ble det gjennomført en litt annerledes versjon av Sommerskatten, nemlig Sommerskatten Mini! Over 350 deltakere gjennomførte - tusen takk til alle som var med. Vinnerne er trukket og oversikten finner du i vår blogpost. 

Hva er Sommerskatten Mini?

Likt våre teambuildingsevent for bedrifter, vil årets Sommerskatt gjennomføres selvstyrt! Dvs. at du kan gjennomføre Sommerskatten helt i ditt eget tempo - når du vil mellom 5. aug - 26. aug 2023.

Det blir også et kortere og mer familievennlig løp som varer i ca. 1 - 2 timer.

Vinnerne blir trukket tilfeldig blant alle som har gjennomført i løpet av perioden. I år blir det trukket 10 vinnere som hver for 10 stk flakslodd sendt i posten. Alle vinnere blir annonsert på våre nettsider 27. aug 2023.

 

På grunn av disse endringene, og takket våre sponsorer, gjør vi i år Sommerskatten helt GRATIS å være med på! Det betyr at de som allerede har kjøpt billett kan kreve refusjon frem til 17.07.2023. Mail blir sendt ut til alle deltakere i løpet av uke 27.

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
bottom of page